Een vrijgezellenfeest organiseren kan best lastig zijn. Wij helpen je graag mee met onze zeskampen. Als je denkt dat een zeskamp ouderwets is, saai is en niet uitdagend genoeg voor een stel mannen of vrouwen bij elkaar dan heb je het MIS!
Vrijgezellen zeskamp Uitje
Tijdens onze vrijgezellen-zeskamp strijd je in teams tegen elkaar tijdens knotsgekke opdrachten waarbij we actie en intelligentie afwisselen. Natuurlijk hebben we tijdens deze spellen een stukje romantiek, humor en seks toegevoegd. Wat dacht je van de seksvragenquiz, de O-dokter-wat –doet-u-nu-estafette, de brandcare-race, de vrijgezel-lig bigbagrace, en nog vele andere ludieke en uitdagende spellen.
Combineer dit met een hapje en een drankje en je hebt iets om de hele dag nog over na te praten.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
In het hart van het mooie centrum van Zutphen vindt u een stukje warm Latijns-Amerika, de Revolutie.
De warme Latijns-Amerikaanse sfeer, de heerlijke muziek en de verrassende gerechten maken De Revolutie in de wijde omtrek tot een populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud. Bij De Revolutie in Zutphen kunt u niet alleen uitstekend eten en drinken, u kunt er ook terecht voor heerlijke cocktails. Samen met je vrienden, familie of collega's een leuke avond in een ontspannen sfeer.
Zutphen, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, aan de rivier de IJssel. De gemeente heeft 46.877 inwoners. De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar. In die tijd is het uitgegroeid van een Germaanse nederzetting tot een middelgrote stad. De stad kreeg stadsrechten in de twaalfde eeuw en trad toe tot de Hanze. Zutphen ontstond in de Romeinse tijd als Germaanse nederzetting op een rivierduinencomplex. De plaats is al meer dan 1700 jaar continu bewoond en is een van de oudste steden van Nederland. De naam Zutphen is ontstaan uit Zuid-venne, een rivierduinencomplex tussen drassige weidegrond. De nederzetting bleef in de vroege Middeleeuwen op het huidige 's-Gravenhof bestaan, dit in tegenstelling tot veel andere woonplaatsen in de Volksverhuizingentijd.