Een actieve zeskamp met onder andere de Wereldballen, Brancard Race , eindeloze wandelband en meer!
Werk met je hele team samen want alleen verlies je! De ingrediënten: Uitdaging met sportieve en 'Fun' momenten.
De Zeskamp
Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje waarna de groep wordt onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de volgende onderdelen doorlopen:
De Wereldbal, waarbij 1 deelnemer op de megabal moet balanceren terwijl er een parcours wordt afgelegd;
Skilatten-race, waarbij het hele team aan ski’s vast zit en een parcours moet afleggen;
Touwtrekken, voor de echte krachtpatsers, trek je tegenstanders over de lijn;
Brug bouwen, haal met je team de overkant door goed en slim samenspel;
Brancard race, tijd voor de slappe lach, wie heeft als eerste een teamgenoot aan de overkant?;
Rupsband en vliegend tapijt, zorg dat je goed naar elkaar luistert en tegelijkertijd beweegt om het parcours het snelste af te leggen.
Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?
Voor of na de zeskamp kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch.
Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet altijd hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Vlissingen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op Walcheren. De stad Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners. De gelijknamige gemeente heeft 44.580 inwoners en een oppervlakte van 344,98 km², waarvan 310,84 km² water.
Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg, West-Souburg en Ritthem, al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners.
Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was de stad in Spaanse handen, Vlissingen was op 6 april 1572 de tweede stad na Den Briel die zich van de Spanjaarden bevrijdde. In tegenstelling tot Den Briel werd Vlissingen niet door de geuzen maar door haar eigen inwoners bevrijd. Vlissingen is onder Napoleon, voordat hij heel Nederland inlijfde, ook een tijd in Franse handen geweest en ook nog eens in Engelse handen.