Een actieve zeskamp met onder andere de Wereldballen, Brancard Race , eindeloze wandelband en meer!
Werk met je hele team samen want alleen verlies je! De ingrediënten: Uitdaging met sportieve en 'Fun' momenten.
De Zeskamp
Jullie worden ontvangen door een enthousaiste begeleider die de groep onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de volgende onderdelen doorlopen:
De Wereldbal, waarbij 1 deelnemer op de megabal moet balanceren terwijl er een parcours wordt afgelegd;
Skilatten-race, waarbij het hele team aan ski’s vast zit en een parcours moet afleggen;
Touwtrekken, voor de echte krachtpatsers, trek je tegenstanders over de lijn;
Brug bouwen, haal met je team de overkant door goed en slim samenspel;
Brancard race, tijd voor de slappe lach, wie heeft als eerste een teamgenoot aan de overkant?;
Rupsband en vliegend tapijt, zorg dat je goed naar elkaar luistert en tegelijkertijd beweegt om het parcours het snelste af te leggen.
Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?
Voor of na de zeskamp kunnen jullie genieten van een heerlijk diner.
Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen.
Bij restaurant de Limbourg treft u een veelzijdige kaart aan, met de fijnste amuses en spijzen. Voor een hapje tussendoor, een diner voor twee, een vriendentreffen of borrelgarnituur met een goed gevuld glas in de lounge. Een supermalse steak, scampi met zachte risotto, Limburgse asperges (seizoen) en tongstrelende pasta- en vleesgerechten, zijn met liefde bereid.
De gerechten op de kleine en uitgebreide kaart stillen naar hartenlust uw honger. De culinaire primeurs en gerechten verschillen per seizoen. Maar dat het gaat om lekker eten en drinken, dat staat voorop. De keuken van Hotel de Limbourg smaakt eerlijk en is bijzonder. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën en vol passie. Er wordt veel gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen.
Het oorspronkelijke achterland van Sittard vormt het historische Land van Zwentibold rond de Graetheide. De geschiedenis van dit gebied gaat terug tot de zevende eeuw. Deze geschiedenis hebben de stad en de streek echter niet gedeeld met het moderne Zuid-Limburg. Sittard, Born en Susteren hebben maar een relatief korte tijd deel uitgemaakt van het Hertogdom Limburg. Zij hebben vanaf 1400 een Gulikse geschiedenis. De naam Sittard is afgeleid van Siter, hoogte of berghelling, en de plaats lag dan ook op een hoogte. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek. De nederzetting is ontstaan in de Karolingische tijd, tussen 700 en 1000. Zij wordt voor het eerst als Sitter vermeld in 1147. Er zijn echter sporen van veel oudere bewoning.