Een actieve zeskamp met onder andere de Wereldballen, Brancard Race , eindeloze wandelband en meer!
Werk met je hele team samen want alleen verlies je! De ingrediënten: Uitdaging met sportieve en 'Fun' momenten.
De Zeskamp
Jullie worden ontvangen door een enthousaiste begeleider die de groep onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de volgende onderdelen doorlopen:
De Wereldbal, waarbij 1 deelnemer op de megabal moet balanceren terwijl er een parcours wordt afgelegd;
Skilatten-race, waarbij het hele team aan ski’s vast zit en een parcours moet afleggen;
Touwtrekken, voor de echte krachtpatsers, trek je tegenstanders over de lijn;
Brug bouwen, haal met je team de overkant door goed en slim samenspel;
Brancard race, tijd voor de slappe lach, wie heeft als eerste een teamgenoot aan de overkant?;
Rupsband en vliegend tapijt, zorg dat je goed naar elkaar luistert en tegelijkertijd beweegt om het parcours het snelste af te leggen.
Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje?
Voor of na de zeskamp kunnen jullie genieten van een heerlijk diner.
Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.