Workshop Stand-up comedy in Lier

Je wordt getraind door professioneel stand-up comedian Raymon Hofkens. Raymon speelt jaarlijks 120-140 keer met de top van Nederland en België. Daarnaast heeft Raymon diverse prijzen gewonnen op het gebied van comedy en cabaret en hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. Raymon heeft in line-up's gestaan met oa Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.
Altijd al de fijne kneepjes van het vak "Stand-up comedy" willen leren? Volg dan de workshop "Stand-up comedy voor Beginners" en wie weet ben jij dadelijk de nieuwe Hans Teeuwen of Jochem Myjer. Je gaat aan de slag door je eigen grappen te schrijven, improvisatie-oefeningen, werken aan je houding, je leert wat de valkuilen zijn en wat je juist wel moet doen op het podium.
Deze workshop is zeer geschikt voor mensen die het lastig vinden om voor een groep mensen te spreken en meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Humor is een belangrijk middel om te binden. Dit kan zijn in het bedrijfsleven, toespraak houden tijdens een evenement of gewoon met vrienden en familie onder elkaar.
Je zal merken dat stand-up comedy niet hetzelfde is als een mop vertellen tegen je vrienden in de kroeg.
Wees welkom en geniet van deze zeer verzorgde workshop Stand-up comedy voor Beginners.

De genoemde prijs is exclusief reiskosten. Voor kleinere- of juist grotere groepen dan 15 personen maken wij graag een aangepaste offerte.

Meer lezen

Workshop Stand-up comedy


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Materialen

Lier

Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.

Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...

Delen
Ook dit uitje doen