Workshop Stand-up comedy in Enkhuizen

Je wordt getraind door professioneel stand-up comedian Raymon Hofkens. Raymon speelt jaarlijks 120-140 keer met de top van Nederland en België. Daarnaast heeft Raymon diverse prijzen gewonnen op het gebied van comedy en cabaret en hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. Raymon heeft in line-up's gestaan met oa Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.
Altijd al de fijne kneepjes van het vak "Stand-up comedy" willen leren? Volg dan de workshop "Stand-up comedy voor Beginners" en wie weet ben jij dadelijk de nieuwe Hans Teeuwen of Jochem Myjer. Je gaat aan de slag door je eigen grappen te schrijven, improvisatie-oefeningen, werken aan je houding, je leert wat de valkuilen zijn en wat je juist wel moet doen op het podium.
Deze workshop is zeer geschikt voor mensen die het lastig vinden om voor een groep mensen te spreken en meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Humor is een belangrijk middel om te binden. Dit kan zijn in het bedrijfsleven, toespraak houden tijdens een evenement of gewoon met vrienden en familie onder elkaar.
Je zal merken dat stand-up comedy niet hetzelfde is als een mop vertellen tegen je vrienden in de kroeg.
Wees welkom en geniet van deze zeer verzorgde workshop Stand-up comedy voor Beginners.

De genoemde prijs is exclusief reiskosten. Voor kleinere- of juist grotere groepen dan 15 personen maken wij graag een aangepaste offerte.

Meer lezen

Workshop Stand-up comedy


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Materialen

Enkhuizen

Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.

Enkhuizen
Delen
Ook dit uitje doen