Wie ontdekt de Verrader? in Lier

Wie ontdekt de Verrader? Een super spannend uitje!

Stort je tijdens dit spel in een avontuur vol wantrouwen. Werken jullie samen of strijden jullie tegen elkaar om de Verrader op het spoor te komen? Voltooi alle opdrachten binnen de tijd om de missie te laten slagen! Door slim samenspel en een gezonde teamspirit zijn jullie in staat om de Verrader te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen?
 
Het Wie ontdekt de Verrader spel is één van onze best lopende bedrijfsuitjes. Het bevat alle elementen om een groepsuitje of teambuilding tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad op een locatie naar keuze. Het doel is om zo veel mogelijk geld te verdienen voor de pot door het voltooien van opdrachten en om de Verrader in jullie midden te ontmaskeren. Steeds als de kandidaten met opdrachten geld proberen te verdienen voor de pot zal de Verrader de boel saboteren om de winst zo laag mogelijk te houden. Iedereen wil degene zijn die de Verrader ontmaskert. Maar wie zal hierin slagen? Wie is degene die aan het einde van het spel het antwoord weet op die ene vraag?
 
Wie is de Verrader?
 
De Verrader laat zich niet makkelijk vangen dus ga goed voorbereid op pad. Na een uitgebreide speluitleg van onze begeleider bepalen we willekeurig de Verrader in jullie midden. Vervolgens gaan alle teams op pad met alle spelbenodigdheden en de TB Events app op hun smartphone.  
Jullie worden op de proef gesteld tijdens verschillende opdrachten. Naast opdrachten onder leiding van de begeleider zullen jullie ook opdrachten uitvoeren met behulp van de TB Events app. Log in op de app en bezoek alle locaties die op de plattegrond verschijnen. Maar let op dat er geen mingeld wordt verdiend. Naast geld zijn er ook jokers aanwezig in het spel. Deze kunnen een belangrijke troef zijn op het einde van het spel.
 
De opdrachten tijdens Wie ontdekt de Verrader bestaan uit ingewikkelde raadsels, foto opdrachten, uitdagende puzzels, geluid- en filmfragmenten. Op het einde van het spel keren alle teams terug naar het ontvangstpunt en zal jullie kennis en alertheid op de proef worden gesteld tijdens de Test! Onder genot van een kop koffie wordt de uitslag berekend en de winnaar bepaald. Slaagt jullie missie en zijn jullie het team de hoogste pot in tijden? Of is de Verrader jullie te slim af? Beleef het nu zelf!
 


 

Honger naar meer?

Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze Wie ontdekt de verrader tocht is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.
 

 

Meer lezen

Wie ontdekt de Verrader?


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Lier

Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.

Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...

Reviews

10
Jennifer

Super leuk teamuitje gehad. Spontane begeleiding, toevoeging voor het team

8
Marcel Smid

Super gave teamactiviteit voor grote groepen en enthousiate en goede voorbereidng door Andy.

8,5
Sofie

Leuk spel met oa toffe foto- en muziekopdrachten! Het mooie weer kregen we er gratis bij.

Peer
Wie ontdekt de Verrader?
17 oktober 2024
8
Julia

It was a fun game!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

26-11-2023

Wie ontdekt de Verrader? Hoorn

20-08-2023

Wie ontdekt de Verrader? Goes

14-06-2023

Wie ontdekt de Verrader? Den Haag

12-04-2023

Wie ontdekt de Verrader? Eindhoven

04-06-2022

Wie ontdekt de Verrader?

12-02-2022

Wie ontdekt de Verrader? Doetinchem
Delen
Ook dit uitje doen