Wie ontdekt de verrader? at home in Franeker

Eén team. Acht spannende en uitdagende opdrachten. Eén verrader. 
Bij Wie ontdekt de Verrader? speel je als team en zul je acht opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Er zijn acht prijzen in het spel en voor iedere geslaagde opdracht weten de kandidaten één prijs te bemachtigen. 
Echter zullen ze al gauw merken dat het niet zo gemakkelijk gaat, er zal namelijk een heuse verrader in het team zitten die ervoor probeert te zorgen dat de kandidaten helemaal geen prijzen gaan verzamelen. 
Het is aan de kandidaten om zoveel mogelijk prijzen te verzamelen en de verrader in hun midden te ontmaskeren!  
Denk jij dat jij de uitdaging aan kunt en de opdrachten tot een goed einde kunt brengen? Ben jij degene die de verrader weet te ontmaskeren en hiermee een einde brengt aan diens sluwe plannen om jouw team te dwarsbomen? 
 
Boek dan nu Wie ontdekt de Verrader? at home bij TB Events! 
Meer lezen

Wie ontdekt de verrader? at home


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Franeker

Franeker is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland. De stad telt 12.900 inwoners (2009) en is een van de Friese elf steden. De stad maakt sinds 1 januari 1984 deel uit van de gemeente Franekeradeel.

Franeker zou rond 800 zijn ontstaan als een Karolingisch castellum. De naam zou afkomstig zijn van Froon-acke, ofwel land van de heer/koning de oudste straat van de stad heet nog steeds Froonacker. Van de 11e eeuw tot de 16 eeuw ontwikkelde Franeker zich tot het bestuurlijk centrum van noordelijk Westergo. In de 15e eeuw vestigde hertog Albrecht van Saksen zich in Franeker. Het stadje leek zich tot hoofdstad van Friesland te ontwikkelen, maar werd overvleugeld door Leeuwarden. Het verhaal gaat dat inwoners van Franeker in de Middeleeuwen geprobeerd hebben een kerkklok te stelen uit Harlingen. Sindsdien worden de Franekers klokkendieven genoemd. Toen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden in opstand kwam tegen Spanje, koos Franeker al vroeg de zijde van Willem van Oranje. Franeker werd hiervoor in 1585 beloond met een universiteit, de universiteit van Franeker, op de Universiteit van Leiden na de oudste van Nederland. Er werden vier redenen aangevoerd: het was goedkoper dan studeren in Leiden, de ouders konden beter op het gedrag van hun kinderen letten, het was goed voor de ontwikkeling van de bevolking en het geld dat de studenten zouden uitgeven bleef binnen de provincie. Aan deze Franeker Academie, geschonken door de Friese stadhouder Willem Lodewijk van Nassau en geopend op 29 juli 1585, kon men theologie, rechten, medicijnen, klassieke talen, wijsbegeerte en wis- en natuurkunde studeren. Een van de studenten was prins Willem IV.

Franeker

Reviews

9,5
Ellis Schoonus

Super leuke middag met goede uitleg en hulp. Dankjewel

8
Fred Groot Nibbelink
Leuk spel. Is vrijwel gelijk aan "Wie is de Mol". Leuke opdrachten, voor elk wat wils. Als je destappen in de voorbereiding volgt, wijst het spel zich vanzelf.
10
Saskia

We hebben samen met de actieve leden van onze studievereniging Facilitas een heel leuk uitje gehad met de online Wie ontdekt de verrader? Het was erg gezellig met leuke spellen en goede begeleiding van Yvette!

8
Ramona

Super leuke avond gehad. Wij speelden wie is de verrader. Leuke spellen zaten erin. In plaats van geld zoals wie is de mol, konden er prijzen verdiend worden. Doordat je samenwerkt is dit laatste best lastig want hoe bepaal je wie gewonnen heeft bij een teamopdracht? Bij de digitale opdrachten kreeg je uiteindelijk niet de uitslag, dus je weet niet zeker of je het nu gehaald hebt of niet. Dit laatste zou wel een goede toevoeging zijn want je bent zo actief bezig met raden dat je niet bijhoudt hoeveel je er daadwerkelijk goed hebt

Meer reviews

Zij gingen u voor!

15-11-2020

Wie ontdekt de verrader? at home  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen