Het is een hilarisch en leuk spel. We hebben enorm genoten.
Doet iemand anders de opdracht voor je of ben jij de Sjaak?! Een superleuk vrijgezellenfeest!
Bij een goed vrijgezellenfeest moet een hoop lol worden gemaakt en dien je krom te liggen van het lachen! Wie is de Sjaak is hier zeer geschikt voor. Ga met je vrienden of vriendinnen een stadscentrum in en voer samen de meeste vreemde, grappige en soms gênante opdrachten uit.
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren.
Wat staat jullie te wachten tijdens Wie is de Sjaak?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje of wijntje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes personen en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboek op pad.
Elke deelnemer krijgt meerdere opdrachten voor zijn kiezen. Hoe erg je voor aap staat hangt af of je iemand kunt vinden die met je mee wil doen. Lukt dat je niet? Dan zal je het in je eentje moeten doen maar dan wel EXTRA gênant. De kans bestaat dat je in keer met een stokbrood tussen je benen loopt en wildvreemden een hapje moet laten nemen van jouw hotdog! Of dat je je schoonouders moet bellen en overtuigend moet vertellen dat je toch op het andere geslacht valt! Kortom een dag vol gekkigheid.
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!
Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Met het terras wat gebouwd is op palen heeft u een fantastisch uitzicht over de haven van Werkendam wat gelegen is aan de rand van het Nationale Park de Brabantse Biesbosch.
Binnen biedt restaurant "de Waterman " plaats aan 140 a la carte gasten en kunnen er feesten of partijen worden gegeven varieerend tot 275 personen.
Het interieur van het restaurant straalt een nautische sfeer uit met als eyecatcher de bar die authentiek als oude vissersbotter is nagebouwd.
De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.