Het is een hilarisch en leuk spel. We hebben enorm genoten.
Doet iemand anders de opdracht voor je of ben jij de Sjaak?! Een superleuk vrijgezellenfeest!
Bij een goed vrijgezellenfeest moet een hoop lol worden gemaakt en dien je krom te liggen van het lachen! Wie is de Sjaak is hier zeer geschikt voor. Ga met je vrienden of vriendinnen een stadscentrum in en voer samen de meeste vreemde, grappige en soms gênante opdrachten uit.
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren.
Wat staat jullie te wachten tijdens Wie is de Sjaak?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje of wijntje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes personen en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboek op pad.
Elke deelnemer krijgt meerdere opdrachten voor zijn kiezen. Hoe erg je voor aap staat hangt af of je iemand kunt vinden die met je mee wil doen. Lukt dat je niet? Dan zal je het in je eentje moeten doen maar dan wel EXTRA gênant. De kans bestaat dat je in keer met een stokbrood tussen je benen loopt en wildvreemden een hapje moet laten nemen van jouw hotdog! Of dat je je schoonouders moet bellen en overtuigend moet vertellen dat je toch op het andere geslacht valt! Kortom een dag vol gekkigheid.
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!
Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60 zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.