Super gezellige dag gehad met team leider burak een aanrader
'Bedrijfsuitje verandert in een culinaire ontdekkingstocht'
Stap uit de dagelijkse sleur en geniet van een Walking Diner! Dit diner maakt elk uitje tot een succes. Combineer het diner met 1 van onze uitjes naar keuze: "Happen en stappen"! In plaats van in 1 keer een spel te spelen combineer je dit nu met een heerlijk diner. Speel een spel naar keuze in etappes en geniet tussen de actie door van 3 heerlijke gangen in een stad naar wens. De uitjes die o.a. te boeken zijn als Walking Diner zijn: Wie is de Mol, Deal or no Deal, City gps tocht, Moordtocht CSI Coldcase, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Beat de Mol, Kolonisten van Catan, Crazy 88, City Experience, de Pelgrimscode, Cluedo, Jacht naar de Macht, Straatgolf, Peking Express, City Risk en meer!
Wat staat je te wachten tijdens een Walking Diner?
We beginnen met een welkomstdrankje en een voorgerecht. Wanneer iedereen scherp is volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams ga je op pad om de eerste opdrachten te volbrengen. Na de eerste etappe kom je samen om te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. De strategieën worden nog even aangepast aan tafel voordat de teams weer naar buiten gaan. Dan volgt de tweede etappe van het spel. Wie haalt er voordeel uit de net vergaarde informatie aan tafel? Na de tweede etappe wordt er afgerond met een heerlijk dessert. Hierna volgt de prijsuitreiking. Wie blijkt het Walking Diner gewonnen te hebben en wordt nog even extra in het zonnetje gezet?
Walking Diner kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Super gezellige dag gehad met team leider burak een aanrader
Het was een leuk en productief spel.
Leuk om tussen de gerechten door op pad te gaan met deze Moordtocht.
Aanrader!
De opzet is wel anders als van tv maar heel leuk verzonnen. Je wordt met het spel meegezogen en gaat er helemaal op in. Je ziet wat van de stad en komt ook feitjes te weten. Een aanrader om te doen!
Super avond gehad leuke gps tocht met opdrachten. Veel plezier gehad onderweg. voor herhaling vatbaar. Zo zie je een stad nog eens van een andere kant, je let op zaken waar je anders nooit naar kijkt.