Manipulatie, leugens en bedrog zijn de sleutelwoorden van dit razend spannende spel. Heb jij een vlijmscherpe mensenkennis en een neusje voor verraad? Of ben jij die échte verrader die met een lach op z’n gezicht mensen bedriegt? Dan is dit spel écht iets voor jou. Voltooi met je groep alle missies en vul de prijzenpot met zilver. Of ga je voor eigen gewin en probeer je een wapenkamersleutel te bemachtigen? Keuzes, keuzes, keuzes.
De verraders doen er alles aan om in de schaduw te blijven. Na de speluitleg van onze begeleider worden de verraders willekeurig gekozen in jullie groep. Jullie gaan op pad met alle spelbenodigdheden gewapend met de TB Events app op je smartphone. Gedurende het spel worden jullie op de proef gesteld door middel van uiteenlopende opdrachten. Je speelt het spel door alle gemarkeerde locaties te bezoeken die je kunt vinden op de app.
Maar vergeet niet: de verraders zijn altijd in jullie midden!
Meer lezen
Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
In het voormalige Postkantoor van Goes – het Rijksmonument uit 1890 op de hoek van de Grote Markt - bevindt zich Amadore Café Restaurant Het Postkantoor. De ruime opzet, met de hoge plafonds, industriële afwerking, de enorme bar, leestafel en fauteuils maken Het Postkantoor dé plek in het centrum van Goes waar stads en huiselijk in allure samenkomen. Met eenheerlijk terras aan de Grote Markt, maar ook een unieke TerrasTuin aan de achterzijde!
Regelmatig is het podium gevuld met muzikanten; van Salsa tot Jazz, van Nederlandstalig tot HipHop. Grenzeloos Goes!
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.