VR Moordspel Diner bij Brasserie Springerin Schoonhoven

 NIEUW! VR MOORDSPEL
 
Virtual Reality Moordspel Diner, lossen jullie het mysterie op?
 
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, onder jullie ogen!
 
Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel Diner?
 
Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie!
 
Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden.

Meer lezen

VR Moordspel Diner


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
VR Brillen
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9
Ilse

Leuke begeleider en spel (wel moeilijk)

10
Claudia Pronebner

Wij hebben met ons bedrijf een super leuke avond gehad onder de begeleiding van Sil. Op de juiste momenten en op een leuke manier kregen wij tips en hulp! Wij kregen de tijd en ruimte om te eten en zonder op de tijd te letten waren er zo een paar uren voorbij, een heel goed teken. Het spel zelf was moeilijk maar te doen, het zorgde voor leuke interactie en lol! Groetjes vanuit Workum

Sneek
VR Moordspel Diner
8 december 2023
10
Chesney Adjis

Wij hebben vanuit de Rabobank als teambuildingsuitje meegedaan met het VR moordspel Diner. Het was een supergezellige opdracht en we werden begeleid door een leuke enthousiaste dame. Een dikke aanrader!!

Eindhoven
VR Moordspel Diner
23 november 2023
9
Romy

Het was een leuk spel voor jong en oud, Soms waren de opdrachten wat onduidelijk maar door de prettige begeleiding kwamen we er goed uit! Kortom een gezellig avondje dineren met een leuk spelletje👍🏼😁

Meer reviews

Zij gingen u voor!

10-12-2018

VR Moordspel Diner Leiden
Delen
Ook dit uitje doen