VR La Casa de Dinero Dinnergame bij Brasserie Springerin Schoonhoven

 
VR La Casa de Dinero
 
NIEUW bij TB Events; La Casa de Dinero Virtual Reality!
Een superspannende dinergame gebaseerd op de immens populaire serie die in de VR-wereld wordt gespeeld.
 
El Profesor heeft een meesterplan bedacht. Nog nooit is er zoveel geld bij een overval buit gemaakt...als het jullie lukt..
Kruip in de huid van Tokyo, Berlin, Rio, Helsinki, Moscow, Denver, Oslo en Nairobi en waan je dankzij de VR-ervaring midden in La Casa!
 
Wat staat je te wachten tijdens La Casa de Dinero?
 
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel en over de VR-brillen. Deze brillen zorgen ervoor dat het spel zich overal om je heen afspeelt. Vervolgens wordt er een indeling gemaakt waarbij elk team uit maximaal 6 personen bestaat zodat iedere speler een VR-ronde speelt van La Casa de Dinero. 
Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in Real life, bereik je steeds meer je doel. Via diverse ruimtes kom je bij de kluis, en probeer daarna met de zakken geld de stad te ontvluchten met je team. 
Het spel spelen jullie allemaal tegelijk en daarbij is teamwork van levensbelang.
Wie maakt als eerste miljoenen euro’s buit in La Casa en blijft uit handen van de politie?!?!
 
Wat zijn de kosten voor het La Casa de Dinero uitje?
 
De prijs is gebaseerd op minimaal 15 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, begeleiding en inclusief een heerlijk diner.
Kleinere gezelschappen dan 15 personen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
 

 

Meer lezen

VR La Casa de Dinero Dinnergame


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9
Kapitein Winnaar

Het spel was heel erg leuk. De enige tip die we hebben is om de rest de optie te geven om het spel uit te spelen.

8
Marijke

Super leuk om dit thuis te doen . Af en toe even doordenkertjes en moeilijk maar het is ons gelukt . Ik zou graag een foto erbij doen , maar dat kan bij deze review niet , of naar de volgende escape ...

10
Karlijn vd Sluijs

Het was een gezellige avond. Eten / drinken was goed. In 1 woord: geweldig!!

9
Marja de Leeuw

Het was een gezellige avond. Heel veel gelachen. Stefano had moeite met het dialect verstaan maar hij sloeg zich er goed doorheen. Het was top!!!!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen