Undercover gespeeld in Doetinchem. Het was echt een super spannend spel. Het spel zat goed in elkaar en was erg leuk om te spelen. Ook werden wij leuk ontvangen door de spelleiders!
Je zou het niet zeggen maar Ferry Bouman is de grootste XTC producent die hier rond loopt. Deze ongrijpbare en gladde jongen heeft handlangers nodig voor zijn criminele organisatie. Produceer eigen pillen en zet een grootschalige handel op. Ondertussen houden de wouten jullie in de gaten dus blijf alert! Hoe schakel je de concurrentie uit, hoe hou je je vrouw Danielle tevreden en wie is er echt te vertrouwen op de camping?
Gewapend met de TB Events app op jullie mobiele telefoon bezoeken jullie alle bijzondere locaties in de omgeving. Begin onderaan de voedselketen en bewijs aan Ferry dat jullie te vertrouwen zijn. Het avontuur begint daarom met het bezoeken van Camping Zonnedauw en het bemachtigen van een wapen. Eenmaal in de inner circle en met een wapen op zak worden jullie steeds gevaarlijker. Pers iedereen af die jullie tegenwerkt en zet een kleinschalig lucratief handeltje op. Met het eerste geld dat binnen komt gaan jullie op zoek naar betrouwbare informanten, zet geheime druglaboratoria op en verdien serieuze bedragen. Regel gevaarlijke drugstransporten en zorg ervoor dat er niets mis gaat, anders komt het jullie duur te staan…
Voltooi alle creatieve foto opdrachten, beantwoord interessante kennisvragen maar pas wel op! Er staan jullie een aantal verrassingen te wachten. De groeiende concurrentie van rivaliserende bendes moet een halt toegeroepen worden, PSV moet een belangrijke wedstrijd voetballen en Khaleesi is ontsnapt. Voltooi deze onverwachte opdrachten voordat jullie verder kunnen met het opbouwen van jullie wereldwijde imperium. Het team met het meeste geld in kas en het grootste criminele netwerk aan het einde van het spel is de winnaar van vandaag.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Undercover gespeeld in Doetinchem. Het was echt een super spannend spel. Het spel zat goed in elkaar en was erg leuk om te spelen. Ook werden wij leuk ontvangen door de spelleiders!
Het spannende spel Undercover gespeeld in Maastricht. Het spel en het diner waren goed verzorgd door TB Events.
Ferry pas maar op, wij nemen de boel over! TB Events bedankt voor de gezellige en grappige middag.