TV uitje Outdoor Lunch in Goes

Speel het TV Uitje! Heel Nederland is in de ban van Ik hou van Holland, Wie is de Rat, Expeditie Robinson, Peking Express, Fort Boyard en alle andere spelprogramma’s van TV. Het TV uitje brengt alle spellen samen in een spannende en uitdagende activiteit voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of een dagdeel teambuilding.
 
Met de hele groep begeef jij je in sferen die je normaal alleen in Hilversum tegen komen kunt. Ontdek de spanning van Wie is de Rat. Speel de strijd om de tijd met onderdelen van Peking Express. Daag jezelf uit bij Expeditie Robinson en verzamel punten voor je groep met activiteiten bekend van Fort Boyard. De spellen zullen een uitdaging zijn voor elke groep. Actie, argwaan, kracht, angst, doorzettingsvermogen, intuïtie, vertrouwen en samenwerken maken van dit spel een geweldige activiteit.
 
Voor of na het uitje kunt u genieten van een heerlijke lunch. 
Meer lezen

TV uitje Outdoor Lunch

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen