The Time Machine Game in Veghel

The Time Machine Game is een meeslepend puzzelspel waarbij de groepen tegen elkaar strijden voor de winst. De spelers, ook wel The Time-Travellers genoemd, maken een reis door de tijd en moeten deze zo snel mogelijk afronden. Het is de bedoeling dat de groepen hun tijdreis zo snel mogelijk uitspelen door puzzels en raadsels op te lossen. De groepen hebben de perfecte mix van inzicht en intelligentie nodig om het spel het snelst uit te spelen, maar uiteraard is samenwerking van groots belang. Al met al is The Time Machine Game dus een enerverende en spannende game waarbij maar één groep de snelste kan zijn. 
 
The Time Machine Game is de perfecte activiteit voor een teambuildingsdag, bedrijfsuitje of familiedag, door het teambuildingselement dat het spel bevat. Uw groep zal gegarandeerd een toffe middag hebben waarbij zij ook nog wat kennis over de geschiedenis zullen vergaren. Goed samenwerken en volledige inzet tonen is de key om de winnaar te worden van deze game. Na de activiteit zullen er nog groepsfoto’s gemaakt worden en kan iedereen nog even gezellig napraten.
 
Meer lezen

The Time Machine Game


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Veghel

Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Veghel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd, verwijzend naar de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.

Veghel is waarschijnlijk ontstaan in de vroege middeleeuwen. De plaatsnaam gaat, wat het laatste deel betreft, vermoedelijk terug op lo 'bos', hier misschien 'poel'. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken'. De eerste ontginningen vonden in de vroege middeleeuwen plaats op vruchtbare bosgronden langs de Aa. Grote ontginningen uit die periode waren o.a. De Wielse Hoef bij de Leest; Baecxhoeve, De Hofstad en de Zijtaartse Hoef bij Zijtaart. Een wat afgelegen ontginning vormde het goed Zondveldse Hoef ter hoogte van het Zondveld. Kleinere boeren ontgonnen landerijen als De Donk en het Bergsven ten zuiden van de Leest. In het huidige dorp Veghel vormt het gebied Hezelaar een oude ontginning. Toch lag de oudste kern van Veghel waarschijnlijk niet in het huidige dorp.

Veghel
Delen
Ook dit uitje doen