The Time Machine Game in Goes

The Time Machine Game is een meeslepend puzzelspel waarbij de groepen tegen elkaar strijden voor de winst. De spelers, ook wel The Time-Travellers genoemd, maken een reis door de tijd en moeten deze zo snel mogelijk afronden. Het is de bedoeling dat de groepen hun tijdreis zo snel mogelijk uitspelen door puzzels en raadsels op te lossen. De groepen hebben de perfecte mix van inzicht en intelligentie nodig om het spel het snelst uit te spelen, maar uiteraard is samenwerking van groots belang. Al met al is The Time Machine Game dus een enerverende en spannende game waarbij maar één groep de snelste kan zijn. 
 
The Time Machine Game is de perfecte activiteit voor een teambuildingsdag, bedrijfsuitje of familiedag, door het teambuildingselement dat het spel bevat. Uw groep zal gegarandeerd een toffe middag hebben waarbij zij ook nog wat kennis over de geschiedenis zullen vergaren. Goed samenwerken en volledige inzet tonen is de key om de winnaar te worden van deze game. Na de activiteit zullen er nog groepsfoto’s gemaakt worden en kan iedereen nog even gezellig napraten.
 
Meer lezen

The Time Machine Game


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen