The Time Machine Game in Genemuiden

The Time Machine Game is een meeslepend puzzelspel waarbij de groepen tegen elkaar strijden voor de winst. De spelers, ook wel The Time-Travellers genoemd, maken een reis door de tijd en moeten deze zo snel mogelijk afronden. Het is de bedoeling dat de groepen hun tijdreis zo snel mogelijk uitspelen door puzzels en raadsels op te lossen. De groepen hebben de perfecte mix van inzicht en intelligentie nodig om het spel het snelst uit te spelen, maar uiteraard is samenwerking van groots belang. Al met al is The Time Machine Game dus een enerverende en spannende game waarbij maar één groep de snelste kan zijn. 
 
The Time Machine Game is de perfecte activiteit voor een teambuildingsdag, bedrijfsuitje of familiedag, door het teambuildingselement dat het spel bevat. Uw groep zal gegarandeerd een toffe middag hebben waarbij zij ook nog wat kennis over de geschiedenis zullen vergaren. Goed samenwerken en volledige inzet tonen is de key om de winnaar te worden van deze game. Na de activiteit zullen er nog groepsfoto’s gemaakt worden en kan iedereen nog even gezellig napraten.
 
Meer lezen

The Time Machine Game


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Genemuiden

Heb jij ook tapijt in je in je huis liggen? Zeer grote kans dat dit tapijt uit Genemuiden komt, want dit is de tapijtstad bij uitstek!  Zelfs Madonna heeft tapijt uit deze waterstad thuis liggen. Bij een bezoek aan Genemuiden mag een kijkje in het Tapijtmuseum dan ook niet ontbreken.

Genemuiden ligt aan de monding van 'de Gene', nu het Zwartewater. Een stadje dat opvalt door zijn gemoedelijke bedrijvigheid.

De stad kijkt terug op een bewogen geschiedenis, maar heeft zich moedig staande gehouden in de woelingen van de tijd. Het is de nijvere nuchterheid van de Genemuidenaren die dit plaatsje zo bijzonder maakt. Genemuiden kreeg in 1275 stadsrechten. De vele hooibergen, die boeren aan de Achterweg inrichten, leidden tot hooibroei, hierdoor ging in 1868 de helft van de stad in vlammen op.

Delen
Ook dit uitje doen