Spelenderwijs leren tijdens de The School Escape Game
Tijdens dit groepsuitje spelen jullie een unieke game die speciaal is opgezet voor leerlingen van de middelbare school en MBO en/of HBO studenten. Leerlingen en studenten zijn het liefst de hele dag bezig met hun telefoon en daarom is deze digitale game zeer geschikt voor hen. De School Escape Game is een interactieve game die de vaardigheden zoals assertiviteit, samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal zet op een leuke manier. Ook een fantastische uitje voor de introductie dagen op school.
Wat kun je verwachten van het De School Escape Game uitje?
Alle studenten en leerlingen worden enthousiast ontvangen bij een gezamenlijk verzamelpunt in een stad naar keuze. Onze spelleider heet jullie van harte welkom. Na een korte introductie worden de teams ingedeeld en krijgt ieder team een link om de ontwikkelde app te downloaden. De app stuurt jullie door middel van gps naar verschillende locaties waar jullie opdrachten, vragen en spellen moeten voltooien om punten te verdienen. Welk team weet aan het einde van het spel de meeste punten binnen te halen? Dat team is de terechte winnaar van deze spannende school game. Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet.
Offerteaanvraag
Willen jullie je eigen thema aan dit uitje koppelen? Wij kunnen door jullie bedachte opdrachten toevoegen die bijvoorbeeld gaan over digitale ontwikkelingen, sociaal gedrag, taal of de geschiedenis van jullie school of stad. Ieder thema is mogelijk. De bijdragen kunnen in ieder gewenst formaat aangeleverd worden, zoals videoboodschappen, audiofragmenten, foto's of filmpjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland, Belgie en Duitsland.
Meer lezen
Vanaf 5 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 260 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.