Spelenderwijs leren tijdens de The School Escape Game
Tijdens dit groepsuitje spelen jullie een unieke game die speciaal is opgezet voor leerlingen van de middelbare school en MBO en/of HBO studenten. Leerlingen en studenten zijn het liefst de hele dag bezig met hun telefoon en daarom is deze digitale game zeer geschikt voor hen. De School Escape Game is een interactieve game die de vaardigheden zoals assertiviteit, samenwerking en elkaar beter leren kennen centraal zet op een leuke manier. Ook een fantastische uitje voor de introductie dagen op school.
Wat kun je verwachten van het De School Escape Game uitje?
Alle studenten en leerlingen worden enthousiast ontvangen bij een gezamenlijk verzamelpunt in een stad naar keuze. Onze spelleider heet jullie van harte welkom. Na een korte introductie worden de teams ingedeeld en krijgt ieder team een link om de ontwikkelde app te downloaden. De app stuurt jullie door middel van gps naar verschillende locaties waar jullie opdrachten, vragen en spellen moeten voltooien om punten te verdienen. Welk team weet aan het einde van het spel de meeste punten binnen te halen? Dat team is de terechte winnaar van deze spannende school game. Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet.
Offerteaanvraag
Willen jullie je eigen thema aan dit uitje koppelen? Wij kunnen door jullie bedachte opdrachten toevoegen die bijvoorbeeld gaan over digitale ontwikkelingen, sociaal gedrag, taal of de geschiedenis van jullie school of stad. Ieder thema is mogelijk. De bijdragen kunnen in ieder gewenst formaat aangeleverd worden, zoals videoboodschappen, audiofragmenten, foto's of filmpjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland, Belgie en Duitsland.
Meer lezen
Vanaf 5 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 260 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het traditionele bouwmateriaal in de stad bleef tot ver in de 20e eeuw baksteen, waardoor Hamburg zowel de stad van de baksteengotiek als de stad van het baksteenexpressionisme is.
Hamburg leed door luchtbombardementen in de Tweede Wereldoorlog grote schade, die slechts gedeeltelijk werd hersteld. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door vijf kerktorens en de toren van het uit 1897 daterende raadhuis. Van de torens van de vijf hoofdkerken was die van de St. Nikolai van 1874 tot 1876 kortstondig de hoogste van de wereld. De bijbehorende kerk is na de oorlog niet meer herbouwd. Als het symbool van de stad geldt een andere toren, die van de Sint-Michaelskerk (1751-1762). De andere belangrijke kerken zijn de neogotische Sint-Petruskerk (1842, met 14e-eeuwse delen), de Sint-Jacobikerk met zijn beroemde Schnitgerorgel en Drievuldigheidsaltaar (1518; meester Johan van Collen) en de Sint-Catharinakerk (1380-1426). Slechts enkele recentere gebouwen in de binnenstad, waaronder de Elbphilharmonie, steken boven de kerktorens uit.
Op een eiland in de Elbe bevindt zich de Speicherstadt, een groot complex van op palen gebouwde pakhuizen uit het eind van de 19e eeuw. Karakteristieke 20e-eeuwse bakstenen gebouwen bevinden zich in het Kontorhausviertel, waaronder het Chilehaus van Fritz Höger (1924). Deze beide locaties werden op 5 juli 2015 door de UNESCO uitgeroepen tot cultureel werelderfgoed en toegevoegd aan de werelderfgoedlijst. Aan de Elbeoever is een grootscheeps stadsvernieuwingsproject bezig in de wijk HafenCity met de Elbphilharmonie als nieuw landmark voor de stad.
Over de talrijke kanalen in Hamburg liggen in totaal meer dan 2300 bruggen. Daarmee heeft Hamburg meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen.
Ten westen van het stadscentrum ligt de uitgaanswijk Sankt Pauli, waar de Reeperbahn, bijgenaamd die sündige Meile, de bekendste straat is. Humburg is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!