De communicatie was goed en snelle response! Het was goed geregeld en uitgelegd
Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Je kunt niet droog de strijd in en dus wordt je ontvangen met een biertje. Na een korte speluitleg vormen we meerdere teams. Gewapend met een handboek, de TB Events app en een tas vol met belangrijke attributen gaan jullie de stad in. Voer alle uitdagende missies zo goed en origineel mogelijk uit, en verdien zo veel mogelijk punten. Heb jij genoeg overtuigingskracht om iemand zover te krijgen om jou te helpen met een opdracht onder hoge spanning, letterlijk! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden… autsch!
Naast missies zijn er ook gevaarlijke virussen te vinden op de kaart. Dwarsboom een ander team door hiermee hun spel tijdelijk te bevriezen. Hou de app goed in de gaten, want er zijn boobytraps in de stad te vinden. Maar wanneer? Dat is de vraag. Voltooi deze speciale opdrachten om een boobytrap af te kunnen vuren op een ander team. Pak een belangrijk punt af en stuur ze een extra pijnlijke verrassing. Helemaal in jullie rol? Dat is maar goed ook, want jullie leggen die dag alles vast met foto’s en filmpjes. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Het moment van de waarheid, want jullie worden beoordeeld! De groep die de opdrachten het slechtst heeft volbracht, moet een tegenprestatie leveren! De koplopers mogen deze straf uitdelen. De woorden ENG, VIES en PIJNLIJK worden werkelijkheid.. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de schade van die dag! The Pain Game staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!
Honger naar meer?
Reken maar dat je honger hebt aan het eind van het spel! Een lunch of een diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
De communicatie was goed en snelle response! Het was goed geregeld en uitgelegd
Leuke begeleiding en sterk concept! Denken mee met je wensen, maar ook duidelijk over wat niet kan.
Goede begeleiding met een goed in elkaar gezet spel.
Super georganiseerd, super leuke opdrachten. Top mensen die het uitgewerkt hebben. Zeker en vast een aanrader. Top concept