Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!
Nu te spelen bij Tb-Events: The Pain Game. Een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je je tegenstanders persoonlijk mag straffen met grappige maar toch pijnlijke spellen….
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde en pijnlijke‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.
Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Na een korte speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in.
Vanaf een centraal punt krijgen jullie steeds een nieuwe opdracht die je als team zo goed en snel mogelijk moet uitvoeren. Het team dat dit als eerste lukt mag het andere team straffen met een pijnlijk spelletje. Sta je bijvoorbeeld in 1x met een zweepje in de hand en mag jij 1 van je beste vrienden straffen! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden en …….. pijnlijk!
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
The Pain Game staat garant voor een hillarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Sommige gasten hebben hun wekelijkse (familie) moment bij ons, andere vieren het leven geregeld met lekkers en voor een aantal zijn we de vaste plek bij feestdagen en hun eigen events. Natuurlijk komt het door de centrale plek in Weert, door de gezellige aankleding, door het Brand biertje en al het lekkers op de menukaart.
De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.
De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.