Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!
Nu te spelen bij Tb-Events: The Pain Game. Een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je je tegenstanders persoonlijk mag straffen met grappige maar toch pijnlijke spellen….
Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde en pijnlijke‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.
Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Na een korte speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in.
Vanaf een centraal punt krijgen jullie steeds een nieuwe opdracht die je als team zo goed en snel mogelijk moet uitvoeren. Het team dat dit als eerste lukt mag het andere team straffen met een pijnlijk spelletje. Sta je bijvoorbeeld in 1x met een zweepje in de hand en mag jij 1 van je beste vrienden straffen! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden en …….. pijnlijk!
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
The Pain Game staat garant voor een hillarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Hannover ontstond in de Middeleeuwen uit het aan de oever van de Leine gelegen dorp Honovere. Reeds in het jaar 1000 was hier een marktplaats. Hannover kreeg in 1241 stadsrechten. De stad beleefde een eerste bloeitijd in de 14e eeuw en werd in 1636 de residentie van hertog George van Brunswijk-Calenberg. Dit bracht de stad gedurende tachtig jaar tot verdere bloei. Uit deze periode stammen het stadskasteel, de zomerresidentie Herrenhausen, en de Opera. Toen keurvorst George Lodewijk in 1714 de Britse troon besteeg als George I, verloor de adel in Hannover aan invloed. In 1866 dwong Pruisen het koninkrijk Hannover tot overgave. De stad werd toen hoofdstad van een Pruisische provincie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Hannover grotendeels verwoest. Ter herinnering werd de ruïne van de Aegidienkerk niet meer opgebouwd. Na de oorlog werd Hannover bekend als bevorderaar van moderne kunst en architectuur, al werden er ook enkele oude gebouwen gereconstrueerd. Hannover is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.