We hebben erg genoten van het spel. Qua tijd precies goed. Alle opdrachten zijn te doen. Goede spel uitleg en lekker enthousiast.
Party hardy! De kater komt later.
Bij een goed vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje maak je de volgende dag pas de schade op. Met een flinke kater in je kop: verloren spullen, lippenstift op vreemde plaatsen, blauwe plekken... Net als de vier hoofdrolspelers in de briljante speelfilm ‘The Hangover’. TB Events biedt je de mogelijkheid om The Hangover nu zelf real time te beleven tijdens je party!
De setting:
Hoofdpijn! Langzaamaan wakker worden is er helaas niet bij vandaag. Jullie herinneren je namelijk niets meer van de afgelopen avond en de bruidegom is spoorloos! Het huwelijk vindt morgen plaats, tijd om in een noodtempo te reconstrueren wat er in hemelsnaam gisteravond allemaal gebeurd is en vooral.. waar is Doug gebleven!
Wat staat jullie te wachten tijdens The Hangover?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes man en gaan jullie met de TB Events app op jullie smartphone en het handboek op pad. The city is your playground! In de tas zitten attributen die jullie nodig hebben om de verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Wat er niet in zit moeten jullie zelf zien te regelen. Aan jullie de taak om de opdrachten zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren, zonder al teveel kleerscheuren.
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje wordt de winnaar bekend gemaakt.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 260 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
We hebben erg genoten van het spel. Qua tijd precies goed. Alle opdrachten zijn te doen. Goede spel uitleg en lekker enthousiast.
Super leuke opdrachten, maar net iets te weinig tijd om er echt iets speciaals van te maken. Wel erg gelachen! Thanks
Opdrachten heel erg leuk, maar sommige lovaties lagen wat ver van elkaar vandaan
Het spel was meer dan prima. Leuke opening van het vrijgezellenfeest.