Communicatie is van levensbelang in een team. Het verbindt collega's waardoor ze elkaar gaan vertrouwen en optimaal gaan samenwerken!
Wij hebben hier een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit voor ontwikkeld waarin deelnemers ervaren hoe een ander communiceert en van elkaar leren hoe het beste met elkaar te communiceren.
The case: Europol heeft twee geheimzinnige kisten weten te onderschepen. Volgens de inlichtingen kunnen de kisten niet te dicht bij elkaar komen. De specialisten van Europol zijn stuk gelopen met het kraken van codes om de kisten open te krijgen. Alleen jullie als externe communicatie experts kunnen dit mysterie ontrafelen en een ramp voorkomen!
Wat staat je te wachten bij The Communication Box?
Je hebt als team 2 boxen die uit elkaar staan. Het team wordt in tweeën gesplitst. Door goed met elkaar te communiceren kun je beide boxen open maken. Laat zien dat jullie onderlinge communicatie van wereldniveau is. Verbaal door een portofoon, non-verbaal zoals liplezen, gebarentaal en tekenen. Voor jullie maakt het niks uit want jullie begrijpen elkaar in iedere vorm! Laat zien wat teamwork is en test het oplossend vermogen in deze razend spannende Case. Puzzel samen in verschillende groepen naar de oplossing van het mysterie en help hierbij Europol. Een supergave teambuildingsactiviteit gericht op goede communicatie binnen een team!
Voorafgaand of na het spel geniet u van een heerlijk diner.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60 zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.