Schilderworkshop bij De Waterman Werkendamin Werkendam

Op zoek naar eens iets anders?
Een Schilderworkshop is zeer geschikt voor een teambuildings activiteit of kennismakingsactiviteit.
 
Een schilderworkshop van TB Events is een compleet verzorgde workshop op locatie. TB Events heeft zelf geen locatie. Uiteraard hebben wij wel een bestand met adressen waar eventueel schilderworkshops kunnen plaatsvinden.
 
Locaties kunnen zijn: Bedrijven, Horecagelegenheden, strandpaviljoens of alternatieve locaties.
 
Als team ga je gezamelijk aan de slag om een mooi schilderij te maken.
Elke deelnemer maakt een ''onderdeel'' van een groot schilderij.
Samenwerken is hierbij van groot belang.
 
De afmetingen gaan in overleg.
 
 
Inhoud: Als aanleiding voor alle schilderworkshops worden foto's gebruikt. Deze worden door de klant aangeleverd of TB Events zorgt hiervoor.
 
TB Events zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen. Met of zonder ervaring.
 

 

Meer lezen

Schilderworkshop


Vanaf 8 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Materialen
De Waterman Werkendam in Werkendam

De Waterman Werkendam in Werkendam

Met het terras wat gebouwd is op palen heeft u een fantastisch uitzicht over de haven van Werkendam wat gelegen is aan de rand van het Nationale Park de Brabantse Biesbosch.

Binnen biedt restaurant "de Waterman " plaats aan 140 a la carte gasten en kunnen er feesten of partijen worden gegeven varieerend tot 275 personen.
Het interieur van het restaurant straalt een nautische sfeer uit met als eyecatcher de bar die authentiek als oude vissersbotter is nagebouwd.

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen