Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top
Robinson Uitje, laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest.
Speel met vrienden, collega’s of familie het Robinson uitje.
Voer met je team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doe je teambuildingsactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand afvalt!
Wat staat je te wachten tijdens het Robinson uitje?
Verschillende kampen strijden tegen elkaar tijdens Robinsonproeven. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, de traditionele eetproef waarbij je kunt kiezen uit 4 lokale delicatessen uit vreemde landen en het hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien.
Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand wordt geëlimineerd. Bouw met je team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van het Robinson Uitje!
LET OP: Heeft u zelf geen locatie of staat deze er niet tussen? Neem contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!
Meer lezen
Vanaf 18 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.
Zeer leuke namiddag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Top