Prison Escape Lunch in Grathem

Get out, and escape! Lukt het jou om te ontsnappen en binnen het uur de code te kraken?
 
Als team heb je een uur de tijd. De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Een enerverende teambuildingsactiviteit! Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en te ontsnappen. Jij vormt het ontsnappingsverhaal. Denk jij dat het je lukt om voordat de zon weer op komt te ontsnappen? Een thrill seeking teambuildingactiviteit! 
 
Wat staat je te wachten tijdens Prison Escape op Locatie?
Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aan gaat. Vervolgens begin je te zoeken naar sleutels, clues en andere aanwijzingen die jou helpen te ontsnappen. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de code kraakt. Welke groep weet binnen de tijd de kluis te kraken en uit de handen van de bewaking te blijven?!
 
Vooraf of na het spel kunt u genieten van een heerlijke lunch.
Meer lezen

Prison Escape Lunch


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Grathem

Grathem behoorde eeuwenlang tot het Land van Thorn, dat naast Grathem bestond uit Thorn, Ittervoort, Beersel, Haler, Baexem, Oler, Ell en Stramproy. Dit werd opgeheven in 1794, waarna Grathem een zelfstandige gemeente werd.

In 1818 werden Kelpen en Oler bij de gemeente Grathem ingedeeld. In de 19e eeuw werd om de wateroverlast in het gebied te beteugelen het waterschap Het Land van Weert opgericht. In de loop van de 19e eeuw ontwikkelde zich een dorpskern rond de kerk.

Op 8 oktober 1944 vond in Grathem de razzia van Grathem plaats, waarbij 52 mannen werden opgepakt en in Duitsland te werk gesteld. Grathem werd op 17 november 1944 bevrijd door de Geallieerden.

Na de Tweede Wereldoorlog breidde Grathem zich in noordelijke richting uit.

In 1991 fuseerde Grathem met de gemeenten Baexem en Heythuysen tot de gemeente Heythuysen. In 2007 ging de gemeente Heythuysen op in de fusiegemeente Leudal.

Delen
Ook dit uitje doen