WIE WORDT DE STRAKKE DRUMMER?
Wie wordt de strakke drummer?
Wie wordt de swingende bassist?
Wie blijkt geweldig te kunnen zingen?
Het is geen percussie, geen lipdub, maar jullie gaan jullie eigen band vormen.
Stap de muziekwereld binnen met collega's, vrienden of familie.
In een wervelende workshop van 3,5 uur vorm je samen een band,
kies je een instrument en speel je met de groep al snel de eerste hit!
Bang hoef je niet te zijn, je doet het met z'n allen!
Solo zingen hoeft ook niet, maar mag natuurlijk wel..
Er worden twee bekende hits gespeeld zodat iedereen een instrument kan bespelen.
Tijdens het welkom heten krijgt de groep uitleg over de te bespelen instrumenten,
waarna de deelnemers de instrumenten mogen uitproberen. Daarna worden de groep in tweeën gedeeld.
Een groep gaat eerst de instrumenten bespelen en de andere groep krijgt een zangworkshop van een professionele zangeres.
Na drie kwartier worden de groepen samengevoegd om de hit te gaan spelen en op te nemen.
Na een pauze worden de rollen omgedraaid.
De genoemde prijs is op basis van uw eigen locatie en exclusief reiskosten. Heeft u geen eigen locatie? Neemt u dan gerust contact met ons op om samen met ons een locatie te regelen.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De Beren Roosendaal ligt aan industrieterrein Borchwerf II. Vanaf de A17, afslag 21, zijn we zeer gemakkelijk te bereiken en is daardoor een ideale locatie om onderweg te genieten van een berelekker diner. Uiteraard is deze vestiging ook een aanwinst voor iedereen uit de omgeving en kun je hier terecht voor een borrel, lunch of diner.
Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!