Penoze met begeleiding op afstand in Goes

De stad wordt geteisterd door een brutale bende. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot goed georganiseerde criminelen. Drugsdeals en liquidaties zijn schering en inslag. Terwijl de criminelen steeds machtiger worden, heeft de politie het nakijken. Aan jullie de taak deze macht te breken en de machtigste familie van de stad te worden.
 
Jullie infiltreren in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Via handige real-time navigatie krijgen jullie de posities van jullie tegenstanders ‘live’ door. Om de scepter over te nemen gaan jullie het veld in. Penoze is een razend spannende, interactieve game waarbij samenwerking, inzicht en moderne technologie zorgen voor een spannende cliffhanger.
 
Wat staat jullie te wachten tijdens City Game Penoze?
Niemand gaat de deur uit zonder een gedegen briefing. U krijgt voordat u begint telefonisch een uitgebreide uitleg over het spel en vervolgens delen we de groepen in. Niets is leuker dan tegen elkaar te strijden natuurlijk!
 
Na een laatste briefing ga je de straat op. Via je mobiele telefoon blijf je in contact. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie. Welke volgende stap zal de familie zetten, waar kun je deze pakken? 
 
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Daar wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald. 
Meer lezen

Penoze met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen