Ontdek de stad met Outside Escape
Stap in een spannend verhaal vol raadsels terwijl jullie de stad ontdekken. De escape-route voert langs de hoogtepunten, maar ook de meer verborgen plekken van de binnenstad. In Haarlem ontdek je het verhaal van Kenau en Ripperda, in Maastricht komen de Bokkenrijders weer tot leven. En zo heeft iedere stad een eigen verhaal.
De raadsels zijn op maat gemaakt bij de omgeving, je zult goed om je heen moeten kijken om ze op te lossen. Je gaat de stad met andere ogen bekijken.
Speel in teams
Jullie spelen in teams van 2 tot 5 spelers. Tijdens de escape-route verzamelen jullie punten door de raadsels op te lossen en de zoekfoto’s op te sporen. Maak er gerust een competitie van, op het scorebord verschijnen de punten van alle teams.
De buitenlucht maakt hongerig
Een lunch of diner als afsluiter om de score te vergelijken met andere teams? Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze Outside Escape is in diverse steden in Nederland te doen, in het Nederlands en Engels.
LET OP We begeleiden het spel op afstand en zijn niet fysiek aanwezig.
Meer lezen
Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.
Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt.