Outdoor Clinic Diner in Lichtenvoorde

Clinic Handboogschieten 
Een eeuwenoude sport die door iedereen (jong en oud) beoefend kan worden. Onder begeleiding van een deskundige instructeur ga je op een veilige en verantwoorde manier deze boeiende precisiesport beoefenen. Tijdens deze clinic worden de fijne kneepjes van het handboogschieten aangeleerd en er worden verschillende boogschietspellen gespeeld. Bij iedere pijl blijft het spannend waar deze terecht komt. 
 
Clinic bamboestiek 
Iedereen kent bamboe b.v. uit zijn of haar eigen tuin, maar om met een groep mensen daar een kunstwerk van te maken is toch weer eens iets heel anders. Een leuke, maar vooral vernieuwende activiteit met een eindresultaat waar je nog wel eens verwonderd over kunt zijnl Sommige kunstwerken bereiken zelfs een hoogte van 12 tot 20 meter. De kneepjes van het vak worden duidelijk door de uitleg van de instructeurs. Met elastieken worden de kunstwerken in elkaar gezet met een techniek die uitgelegd wordt door de instructeurs zodat je snel aan de gang kunt gaan. Niet alleen een gezellige activiteit, maar ook goed in te zetten als teambuildingsactiviteit!
Meer lezen

Outdoor Clinic Diner

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde
Delen
Ook dit uitje doen