Betreed de Wereld van Mysterie en Glamour: Het Moordfeest
Stap binnen in een wereld van intriges, geheimen en elegantie tijdens het exclusieve 'Moordfeest’. Een moorddiner met een unieke belevenis die plaatsvindt op een betoverende bruiloft in het hart van Venetië, Italië. Dit is niet zomaar een avondje uit, dit is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar een wereld vol mysterie en spanning.
Het Verhaal:
Lorenzo en Georgina, een prachtig schatrijk stel dat dolverliefd is, nodigen je uit voor hun bruiloft in een adembenemende villa. De dag begint perfect: een gemaskerd bal, schitterende gasten in weelderige kostuums en de romantische sfeer van Venetië. Alles lijkt perfect... totdat een ijselijke gil de feestvreugde verbreekt.
De Moord:
De schoonmaakster van de villa wordt levenloos aangetroffen onderaan de trap, een tragisch en schokkend einde aan een avond vol feestelijkheden. Wie zou zoiets gruwelijks kunnen doen op zo'n speciale dag? Iedereen is verdacht en het is aan jou om de dader te ontmaskeren.
Laat je meeslepen door de mystiek van het ‘Moordfeest’ moorddiner en beleef een avond vol verrassingen, intriges en onvergetelijke momenten. Wees getuige van een Venetiaanse bruiloft zoals je die nog nooit hebt meegemaakt en ontmasker de moordenaar voordat hij of zij opnieuw toeslaat.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Aan de schilderachtige markt in het pittoreske Oirschot vindt u het Brabantse restaurant De 3 Cronen van Peter en Maria van Heesch, gevestigd in een monumentaal pand uit 1650. Het bedrijf bestaat uit een drietal unieke onderdelen (De 3 Cronen): in het Oirschots restaurant waant u zich in een historische woonkamer, in de Gevelhof is de inrichting van de Oirschotse Markt nagebootst en in de huiskamers van De 3 Cronen (de vurkaomer en de goeikaomer) biedt De 3 Cronen alle ingrediënten voor een exclusief, familiair en intiem diner in Brabant.
Hoewel er al sinds de prehistorie bewoning is geweest op het grondgebied van het huidige Oirschot, zijn schriftelijke documenten pas relatief laat aanwezig. Op dat ogenblik was Oirschot, vanuit een Frankische nederzetting, al uitgegroeid tot een plaats van regionale betekenis. Zo is er sprake van de heilige Odulfus, die omstreeks 805 pastoor van Oirschot was. Er is sprake van documenten die gewag maken van de verering van Odulfus te Oirschot zo vroeg als 1150 en 1270. Dit zijn echter jongere kopieën van oudere documenten, die mogelijk op vervalsingen berusten. Archeologische vondsten bevestigen overigens bewoning tijdens de 8e en 9e eeuw in de omgeving van de Mariakerk. Ook was er zeker al vanaf het begin van de 13e eeuw een kapittel van elf kanunniken. Vanuit de parochie van Oirschot zijn de parochiekerken gesticht van Oostelbeers, Middelbeers, Vessem en Wintelre. Enige invloed van de Abdij van Echternach en de Abdij van Sint-Truiden zal er wel geweest zijn, maar dit betrof slechts enkele boerderijen.