Betreed de Wereld van Mysterie en Glamour: Het Moordfeest
Stap binnen in een wereld van intriges, geheimen en elegantie tijdens het exclusieve 'Moordfeest’. Een moorddiner met een unieke belevenis die plaatsvindt op een betoverende bruiloft in het hart van Venetië, Italië. Dit is niet zomaar een avondje uit, dit is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar een wereld vol mysterie en spanning.
Het Verhaal:
Lorenzo en Georgina, een prachtig schatrijk stel dat dolverliefd is, nodigen je uit voor hun bruiloft in een adembenemende villa. De dag begint perfect: een gemaskerd bal, schitterende gasten in weelderige kostuums en de romantische sfeer van Venetië. Alles lijkt perfect... totdat een ijselijke gil de feestvreugde verbreekt.
De Moord:
De schoonmaakster van de villa wordt levenloos aangetroffen onderaan de trap, een tragisch en schokkend einde aan een avond vol feestelijkheden. Wie zou zoiets gruwelijks kunnen doen op zo'n speciale dag? Iedereen is verdacht en het is aan jou om de dader te ontmaskeren.
Laat je meeslepen door de mystiek van het ‘Moordfeest’ moorddiner en beleef een avond vol verrassingen, intriges en onvergetelijke momenten. Wees getuige van een Venetiaanse bruiloft zoals je die nog nooit hebt meegemaakt en ontmasker de moordenaar voordat hij of zij opnieuw toeslaat.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.