Moordfeest Eigen locatie (eigen locatie) bij Restaurant Markerwaard Enkhuizenin Enkhuizen

Betreed de Wereld van Mysterie en Glamour: Het Moordfeest

Stap binnen in een wereld van intriges, geheimen en elegantie tijdens het exclusieve 'Moordfeest’. Een moorddiner met een unieke belevenis die plaatsvindt op een betoverende bruiloft in het hart van Venetië, Italië. Dit is niet zomaar een avondje uit, dit is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar een wereld vol mysterie en spanning.

Het Verhaal:

Lorenzo en Georgina, een prachtig schatrijk stel dat dolverliefd is, nodigen je uit voor hun bruiloft in een adembenemende villa. De dag begint perfect: een gemaskerd bal, schitterende gasten in weelderige kostuums en de romantische sfeer van Venetië. Alles lijkt perfect... totdat een ijselijke gil de feestvreugde verbreekt.

De Moord:

De schoonmaakster van de villa wordt levenloos aangetroffen onderaan de trap, een tragisch en schokkend einde aan een avond vol feestelijkheden. Wie zou zoiets gruwelijks kunnen doen op zo'n speciale dag? Iedereen is verdacht en het is aan jou om de dader te ontmaskeren.

 

Laat je meeslepen door de mystiek van het ‘Moordfeest’ moorddiner en beleef een avond vol verrassingen, intriges en onvergetelijke momenten. Wees getuige van een Venetiaanse bruiloft zoals je die nog nooit hebt meegemaakt en ontmasker de moordenaar voordat hij of zij opnieuw toeslaat.

 

 

Meer lezen

Moordfeest Eigen locatie (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs voor winnende team
Restaurant Markerwaard Enkhuizen in Enkhuizen

Restaurant Markerwaard Enkhuizen in Enkhuizen

Restaurant Markerwaard is vernoemd naar het schiereiland Marken. Het is gevestigd in een oud pakhuis aan de oude haven van Enkhuizen.

Het is ingericht met vele maritieme atributen.

 

Enkhuizen

Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.

Enkhuizen
Delen
Ook dit uitje doen