Waarom zou je niet kunnen genieten van een verfrissende cocktail zonder alcohol?
Jaar in jaar uit stijgt de populariteit van de alcoholvrije cocktail; de mocktail. De term mocktail komt uit het Engels, van 'mock' (onecht) en 'cocktail', maar er is niets onechts aan zo’n heerlijke verfrissende creatie.
Iets te vieren vóór 17:00 uur? In verwachting? De volgende dag topfit? De BOB of gewoon lekker gezond bezig?
Dan is de mocktailworkshop van TB-Events iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van mocktails. Na een korte introductie met een welkomstdrankje ga je zelf aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om twee perfecte mocktails te bereiden en misschien nog wel belangrijker; deze gezellig samen op te drinken!
Alcoholvrij is hip, shake it like a pro!
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.
De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.