Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!
Ben jij klaar voor dit spannende kat en muisspel? Ben jij de top agent of de sluwe crimineel? Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en uit handen te blijven van een team fanatieke opsporingsdeskundigen?
De voortvluchtigen gaan in dit bloedstollende spel de lastige uitdaging aan om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan zal doen om de criminelen op heterdaad te betrappen. Om niet gepakt te worden is discipline nodig. Elke vorm van contact is een aanknopingspunt voor de rechercheurs. Hoe verplaats je je? Waar verblijf je? De deelnemers mogen hun eigen vlucht of jacht bepalen zolang ze zich houden aan drie regels: de wet mag niet worden overtreden, blijf binnen de stadsgrenzen en verblijf maximaal tien minuten op dezelfde plek. Het doel voor beide teams is om binnen twee uur het extractiepunt te achterhalen. Deze locatie zal echter moeten worden ontcijferd. Zal de opsporingsdienst de bende op tijd in de boeien slaan? Of zijn de voortvluchtigen de Hunters te slim af?
Dus ga de opdracht aan met je familie, je collega’s of je vrienden! En we zullen zien wie de slimste, sluwste en de snelste is…..
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.
De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.
Afgelopen weekend met de mannen dit spel in Utrecht gespeeld wij vonden het geweldig bedankt Sven voor je begeleiding!