Maffia Diner Moordspel bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Maffia Diner Moordspel, het Moorddiner 2.0!

“Say hello to my little friend!” Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s en/of vrienden? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd die jij tussen de gangen van het diner door op gaat lossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, de Rechercheur, de Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Diner Moordspel is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…

 

 

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Diner Moordspel
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje. Dan maken we teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camerabeelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl de groep geniet van het diner stuiten jullie op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Diner met het vonnis!

 

Het Maffia Diner Moordspel is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.
Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Dit spel kan ook in het Engels of Frans worden gespeeld.

Meer lezen

Maffia Diner Moordspel


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Quizmaster
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9,5
Danielle

Super leuk spel goede organisatie en gezellig om bezig te zijn met het oplossen van de moord. Echt een aanrader

Utrecht
Maffia Diner Moordspel
22 november 2024
8
Gary

Het was een heel interessant leuk en niet altijd al te makkelijk! (Het was in orde :) )

8,5
Sarai

We hebben een leuk moorddiner gehad met leuke opdrachten om te doen tijdens het eten. In een goede ambiance. Het was erg gezellig.

8
Gulsum

Super leuk! Het was gezellig en spannend.. De opdracht zijn uitdagend. Wij raden dit spel zeker aan.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

29-11-2021

Maffia Diner Moordspel Antwerpen

11-02-2020

Maffia Diner Moordspel Ieper

25-03-2019

Maffia Diner Moordspel Kortrijk

07-06-2018

Maffia Diner Moordspel Turnhout

05-06-2018

Maffia Diner Moordspel Kortrijk

05-06-2018

Maffia Diner Moordspel Rotterdam
Delen
Ook dit uitje doen