Werkt jouw team zich naar de top van de onderwereld?! Sluit je aan bij de alom gevreesde maffia, pers de juiste personen af, handel in drugs, elimineer de concurrentie en bouw een steeds groter wordende machtspositie op. En jullie weten het hè.. lullen met een smeris is einde verhaal!
Wat staat jullie te wachten tijdens de Maffia Citygame?
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing. Tijdens deze super spannende citygame moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op chantage- en overvallocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om jullie handel in drugs steeds verder uit te bereiden.
Je gaat als team op pad gewapend met je mobiel met daarop de TB Events app. Op de stadsplattegrond in de app staan verschillende icons. Verzamel gereedschap en een wapen om te beginnen met jullie criminele activiteiten. Met het juiste gereedschap op zak kunnen jullie overvallen plegen, en met een wapen is niemand meer veilig voor chantage. Wanneer je op een locatie aankomt verschijnt de bijbehorende opdracht of kennisvraag automatisch op het scherm van jouw mobiele telefoon. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en stap in de voetsporen van een echte Don. Welk team zal als eerste de stad overnemen en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn van levensbelang.
Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!
Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. Maffia Citygame is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Duits, Engels en het Frans). Het spel kan naar wens in elk stadscentrum worden uitgezet.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.