Werkt jouw team zich naar de top van de onderwereld?! Sluit je aan bij de alom gevreesde maffia, pers de juiste personen af, handel in drugs, elimineer de concurrentie en bouw een steeds groter wordende machtspositie op. En jullie weten het hè.. lullen met een smeris is einde verhaal!
Wat staat jullie te wachten tijdens de Maffia Citygame?
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing. Tijdens deze super spannende citygame moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op chantage- en overvallocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om jullie handel in drugs steeds verder uit te bereiden.
Je gaat als team op pad gewapend met je mobiel met daarop de TB Events app. Op de stadsplattegrond in de app staan verschillende icons. Verzamel gereedschap en een wapen om te beginnen met jullie criminele activiteiten. Met het juiste gereedschap op zak kunnen jullie overvallen plegen, en met een wapen is niemand meer veilig voor chantage. Wanneer je op een locatie aankomt verschijnt de bijbehorende opdracht of kennisvraag automatisch op het scherm van jouw mobiele telefoon. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en stap in de voetsporen van een echte Don. Welk team zal als eerste de stad overnemen en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn van levensbelang.
Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!
Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. Maffia Citygame is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Duits, Engels en het Frans). Het spel kan naar wens in elk stadscentrum worden uitgezet.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Welkom bij Amadore Grand Café Jersey!
Hier in het gezellige Goes is alles dichtbij: brede stranden, de Vlissingse boulevard, lounge en shop stad Middelburg, surf- en badplaats Domburg. Maar voor party time blijf je natuurlijk in Goes ........... bij Jersey! Ons grand café aan de Grote Markt van Goes is natuurlijk 'the place to be' voor een heerlijke lunch of diner, een gezellige borrel na het werk, of een op en top stapavond in het weekend. Mis ze niet: onze 25-plus avonden en die helemaal hippe 'After Work Party'.
Een speciale gelegenheid, waarbij u graag enkel en alleen met uw genodigden wilt stilstaan? Kom naar één van onze Amadore Hotels & Restaurants en laat u verrassen met culinair hoogstaande gerechten welke onze top chef-koks voor u bereiden.
In één van onze sfeervolle zalen kunnen u en uw gezelschap, volledig privé, genieten van de gerechten welke de top chef-kok voor u met passie heeft bereid. Aan de hand van uw wensen en het seizoen stelt de top chef-kok graag een voor elke gelegenheid passend culinair arrangement samen. Naast de smaakvolle gerechten zorgt het Amadore personeel voor de volledige service. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.