Walter heeft een aanstekelijke enthousiasme en leuke manier van uitleggen.
Beleef nu met collega's, vrienden of familie een leuke en creatieve dag
Lipdubben is de nieuwste trend vanuit Amerika, die nu ook Nederland heeft veroverd. Maar wat is nou precies een lipdub?
Een lipdub is een videoclip, bestaande uit enkele opname, waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Zo'n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten en er werken tussen de 8 en soms wel 600 mensen aan mee.
De achterliggende gedachte van een lipdub is vaak die om de school of het bedrijf te promoten. Je kunt immers door een lipdub laten zien welke faciliteiten je te bieden hebt. Maar de belangrijkste reden om een lipdub te maken is de gezelligheid die de opnames bieden. Daarom is het maken van een lipdub ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, familiefeesten sportteams etc.
Er ontstaat een band tussen alle deelnemers en dat komt de algemene sfeer die op de school of op de werkvloer hangt ten goede, en zorgt ervoor dat studenten of collega's dichter tot elkaar komen. Ideaal dus voor teambuilding.
Allereerst wordt er natuurlijk een liedje gekozen waar jullie een leuke clip bij maken. Populaire lipdub-liedjes zijn vooral liedjes met een vrolijke melodie. Dan komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe gaan jullie dit doen? Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de groep. De totale groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Onder begeleiding gaat elke groep een leuk script bedenken voor elk een deel van het nummer. Vervolgens repeteren we in deze groepjes en dan is het na 1 tot 2 uur tijd voor de opname.
Middels allerlei attributen zoals ballonnen, serpentines, boa's, pruiken, feestbrillen etc. is het plaatje compleet! De opname wordt verzorgd door een professionele cameraman. Na de opnamen starten we met de montage, zodat er een tastbaar eindresultaat komt: de eigengemaakte lipdub op DVD!
Afhankelijk van de groepsgrootte duurt het maken van de lipdub 2 tot 4 uur. Hierin zijn wij zeer flexibel. In principe vindt de lipdub plaats bij daglicht. In de praktijk is dat dan meestal op door-de-weekse namiddagen of in de weekends.
De lipdub vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie. Dit kan zijn op uw bedrijf of school,centrum van een stad, strand maar ook bij horeca locaties door het hele land. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
U maakt al een lipdub met 8 personen!
Kleinere groepen en groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.
LET OP : voor een lipdub dient u zelf voor een locatie te zorgen! Wij kunnen hierin wel met u meedenken qua mogelijkheden.
Een lipdub maken kan overal ! Elke stad in Nederland - Belgie of Duitsland
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Geraats is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de horeca sector. Begonnen met enkel een café is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd horeca bedrijf. U kunt natuulijk nog steeds terecht in ons café waar u naast een drankje ook kunt genieten van heerlijke gerechten.
Verder kunt u bij ons terecht in ons restaurant waar wij ook grote groepen kunnen bedienen. Onze zalen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder dus bedrijfsfeesten, familiefeesten en andere groepsuitjes.
Grathem behoorde eeuwenlang tot het Land van Thorn, dat naast Grathem bestond uit Thorn, Ittervoort, Beersel, Haler, Baexem, Oler, Ell en Stramproy. Dit werd opgeheven in 1794, waarna Grathem een zelfstandige gemeente werd.
In 1818 werden Kelpen en Oler bij de gemeente Grathem ingedeeld. In de 19e eeuw werd om de wateroverlast in het gebied te beteugelen het waterschap Het Land van Weert opgericht. In de loop van de 19e eeuw ontwikkelde zich een dorpskern rond de kerk.
Op 8 oktober 1944 vond in Grathem de razzia van Grathem plaats, waarbij 52 mannen werden opgepakt en in Duitsland te werk gesteld. Grathem werd op 17 november 1944 bevrijd door de Geallieerden.
Na de Tweede Wereldoorlog breidde Grathem zich in noordelijke richting uit.
In 1991 fuseerde Grathem met de gemeenten Baexem en Heythuysen tot de gemeente Heythuysen. In 2007 ging de gemeente Heythuysen op in de fusiegemeente Leudal.
Walter heeft een aanstekelijke enthousiasme en leuke manier van uitleggen.
Het was een leuke en zeer geslaagde middag met als eindresultaat...een superleuke lipdub.
Echt een aanrader als teambuildingsevenement.
Een ontzettend gezellige middag gehad met als resultaat een hilarisch filmpje. Dank voor de gezellig dag.
Geweldig om een lipdub te maken. Wij waren afgelopen zaterdag in Antwerpen bij Bocadero met 18 meiden en hebben aan één stuk gelachen met een prachtig resultaat. Fijne begeleiders. Het was helemaal super.