Levend Stratego met begeleiding op afstand (eigen locatie) in Werkendam

Dit avontuurlijke, bloedstollende en tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste stukken te verplaatsen en te slaan kom je steeds dichter bij je doel: de vlag van je tegenstander veroveren! Ervaar dit enerverende bordspel nu in levende lijve in de stad! Terug naar af: elke team bouwt aan zijn of haar eigen leger en zet deze strategisch in! 
 
Wat kunt u verwachten bij levend Stratego?
Jullie zullen rustig opstarten met een uitgebreide telefonische speluitleg. Hierna zullen de teams worden gevormd en krijft ieder team de kans op om een eigen strategie te bepalen. Gewapend met je telefoon, onze TB Events app en het handboek leg je een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Een zet op het bord moet je eerst verdienen. Beantwoord vragen en voltooi ludieke foto opdrachten. Dit alles in het thema van Stratego. Welk team is er onverslaanbaar, heeft de beste strateeg en het beste leger? Vervolgens wordt je leger ingezet om de stukken van je tegenstander te verslaan. Welk team manoeuvreert zich in de beste positie en verovert de stad? Aan het einde van de tocht volgt de spannende prijsuitreiking. 
Meer lezen

Levend Stratego met begeleiding op afstand (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen