Het levend ganzenbord was leuk en via de app makkelijk te volgen. Je zet genoeg stappen, omdat je veel heen en weer loopt. De ganzenbord onderdelen zijn leuk verwerkt.
Levend Ganzenbord
Net als vroeger, maar nu all-in!
Ganzenborden, wie is er niet mee opgegroeid? Dit oergezellige bordspel wordt al bijna 400 jaar gespeeld in Nederland. Iets om te koesteren, daarom hebben wij een speciale ‘real time’ versie bedacht voor groepsfeesten en bedrijfsuitjes. Levend Ganzenbord, met jezelf als inzet!
De ‘levende’ variant heeft dezelfde valkuilen als het origineel. De gevangenis bijvoorbeeld: een verkeerde stap en je gaat de bak in! Voor je overige geluk ben je overgeleverd aan de dobbelsteen.
Wat staat je te wachten tijdens Levend Ganzenbord.
Ganzenbord is een eenvoudig spel. Wie het eerst over de finish komt, wint! Tijdens het spel moet jouw groep opdrachten vervullen en vragen beantwoorden. Komen jullie op een opdracht met je pion? Dan gaan jullie de strijd aan met het dichtstbijzijnde team. Spelletjes als wie ben ik, geen ja/geen nee, geen uuuuuuuh en beschuitfluiten om er een paar te noemen. Bij winst mag je team drie plekken vooruit, bij verlies drie achteruit. Elke goed beantwoorde vraag levert je team twee plaatsen op, een fout antwoord twee terug.
Aan het eind van het spel volgt er een huldiging van de winnaar. Dit team gaat met een leuk aandenken naar huis!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.
In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.
Het levend ganzenbord was leuk en via de app makkelijk te volgen. Je zet genoeg stappen, omdat je veel heen en weer loopt. De ganzenbord onderdelen zijn leuk verwerkt.
Ik ben zelf normaal geen fan van spelletjes maar zo met de hele groep was het hartstikke leuk! Ook dankzij onze leuke spelleider (Lieke) natuurlijk!
Gezellig vrienden uitje!
Super leuk spel voor de hele familie! Iedereen kon mee doen! De spelletjes waren laagdrempelig en we hadden tussendoor ook tijd om lekker te kletsen. Lieke heeft ons goed door het spel heen geleid. Helemaal wat we zochten!