Tijgers!!
Hou jij wel van een drankje? Dan ben je hier op de goede plek! Tijdens dit spel ga je met je vrienden op pad en kun je bewijzen dat JIJ een echte kroegtijger bent.
Het spel bestaat uit knotsgekke opdrachten, kennisvragen over de leukste bierfeitjes en tijdens de muziekrondes test jij jouw kennis van de gezelligste feestmuziek!
Drankspelletjes? Vast al eens gedaan. Ga de battle aan met je vrienden in één van de vele kroegtijger spelletjes. Uiteraard drinkt de verliezer een welverdiend drankje of shotje in één teug op!
Het fotoalbum moet uiteraard ook gevuld worden. Door jullie, als echte kroegtijgers, wordt alles vastgelegd door middel van de foto- en video-opdrachten. Best handig voor als je de volgende dag een beetje vergeetachtig bent *hik*. Hoeveel tijgerpunten weet jij te verdienen?
Tijdens het spel zie je alle hoekjes van verschillende kroegen op de door jouw uitgekozen locatie. Uiteraard kom je er niet vanaf zonder drank! Je speelt het zonder begeleider en op eigen tempo.
Kortom: Kroegtijgers staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vrienden uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Veghel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd, verwijzend naar de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.
Veghel is waarschijnlijk ontstaan in de vroege middeleeuwen. De plaatsnaam gaat, wat het laatste deel betreft, vermoedelijk terug op lo 'bos', hier misschien 'poel'. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken'. De eerste ontginningen vonden in de vroege middeleeuwen plaats op vruchtbare bosgronden langs de Aa. Grote ontginningen uit die periode waren o.a. De Wielse Hoef bij de Leest; Baecxhoeve, De Hofstad en de Zijtaartse Hoef bij Zijtaart. Een wat afgelegen ontginning vormde het goed Zondveldse Hoef ter hoogte van het Zondveld. Kleinere boeren ontgonnen landerijen als De Donk en het Bergsven ten zuiden van de Leest. In het huidige dorp Veghel vormt het gebied Hezelaar een oude ontginning. Toch lag de oudste kern van Veghel waarschijnlijk niet in het huidige dorp.