Tijgers!!
Hou jij wel van een drankje? Dan ben je hier op de goede plek! Tijdens dit spel ga je met je vrienden op pad en kun je bewijzen dat JIJ een echte kroegtijger bent.
Het spel bestaat uit knotsgekke opdrachten, kennisvragen over de leukste bierfeitjes en tijdens de muziekrondes test jij jouw kennis van de gezelligste feestmuziek!
Drankspelletjes? Vast al eens gedaan. Ga de battle aan met je vrienden in één van de vele kroegtijger spelletjes. Uiteraard drinkt de verliezer een welverdiend drankje of shotje in één teug op!
Het fotoalbum moet uiteraard ook gevuld worden. Door jullie, als echte kroegtijgers, wordt alles vastgelegd door middel van de foto- en video-opdrachten. Best handig voor als je de volgende dag een beetje vergeetachtig bent *hik*. Hoeveel tijgerpunten weet jij te verdienen?
Tijdens het spel zie je alle hoekjes van verschillende kroegen op de door jouw uitgekozen locatie. Uiteraard kom je er niet vanaf zonder drank! Je speelt het zonder begeleider en op eigen tempo.
Kortom: Kroegtijgers staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vrienden uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!
Meer lezen
Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.