Levensecht Kolonisten van Catan
Grondstof voor een verrassend spannende strijd
Dit super spannende, tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste grondstoffen als graan, hout en wol te verzamelen, koloniseert u een dorp. TB Events brengt dit razend populaire bordspel nu in een levensechte variant. Terug naar af: elke pionier bouwt in teamvorm aan z’n eigen toekomst.
Wat staat u te wachten?
Na ontvangst volgt een uitgebreide speluitleg en vormen we teams. Met een handboek leg je een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Zoekfoto's vinden, opdrachten goed uitvoeren en juist antwoorden zorgen voor onderhandelingsbouwstoffen.
Deze kunnen worden omgezet in een dorp, stad en straten en onderling kan er onderhandeld worden om ontbrekende bouwstoffen te krijgen. Welk team manoeuvreert zich in de de beste onderhandelingspositie en verovert de stad?
Aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking.
Levensecht Kolonisten van Catan is te spelen in vrijwel elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Enegels).
Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aagepaste offerte.
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.
Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt.