Kettingreactie Workshop bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours!
 
Iedereen kent het vast wel: de mooie lange banen waarop een balletje rolt, naar buiten gaat en botst tegen een voorwerp die de beweging weer voortzet. Een paar stenen vallen om, de slinger begint te bewegen, een band begint te rollen, een tandwiel gaat draaien, een voorwerp valt... ja precies een kettingreactie!
 
In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met een heel groot gevarieerd assortimen aan materialen. Touwen, banden, ballen, buizen, etc. Eigenlijk alles wat kan vallen, rollen, door de lucht kan zwieren en meer! je mag zelfs objecten uit je direct omgeving gebruiken!
 
Iedereen werkt samen aan het project waardoor de kettingreactie Workshop een unieke teambuildingsactiviteit is. Elke beweiging telt! Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat! Teambuilding bij uitstek dus! Ieder detail telt en de hele groep is verantwoordelijk voor het succes! Uiteraard worden ook de individuele kettingreacties beoordeeld waardoor we aan het einde van de workshop nog een team in het zonnetje kunnen zetten. 
 
Vooraf, tijdens of na de workshop geniet u van een heerlijke lunch!
 
Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels, Frans en Duits sprekende begeleiding) te boeken.
Meer lezen

Kettingreactie Workshop

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Delen
Ook dit uitje doen