Kettingreactie Workshop in Roermond

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours!
 
Iedereen kent het vast wel: de mooie lange banen waarop een balletje rolt, naar buiten gaat en botst tegen een voorwerp die de beweging weer voortzet. Een paar stenen vallen om, de slinger begint te bewegen, een band begint te rollen, een tandwiel gaat draaien, een voorwerp valt... ja precies een kettingreactie!
 
In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met een heel groot gevarieerd assortimen aan materialen. Touwen, banden, ballen, buizen, etc. Eigenlijk alles wat kan vallen, rollen, door de lucht kan zwieren en meer! je mag zelfs objecten uit je direct omgeving gebruiken!
 
Iedereen werkt samen aan het project waardoor de kettingreactie Workshop een unieke teambuildingsactiviteit is. Elke beweiging telt! Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat! Teambuilding bij uitstek dus! Ieder detail telt en de hele groep is verantwoordelijk voor het succes! Uiteraard worden ook de individuele kettingreacties beoordeeld waardoor we aan het einde van de workshop nog een team in het zonnetje kunnen zetten. 
 
Vooraf, tijdens of na de workshop geniet u van een heerlijke lunch!
 
Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels, Frans en Duits sprekende begeleiding) te boeken.
Meer lezen

Kettingreactie Workshop

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team

Roermond

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude Hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Hoewel de naam doet vermoeden dat zij naar de monding van de Roer verwijst, is dat niet zo. Het tweede woorddeel komt mogelijk van monte ("landschappelijke verhoging"), een hoogte die wellicht versterkt was. Anderen leiden het terug op het Keltisch-Germaanse monde, wat "brug" betekende. De rivier de Roer is genoemd naar Rura, een oude Keltisch-Germaanse godin die met water in verband werd gebracht. De naam Roermond zou dan "brug van Rura" kunnen betekenen. Ga mee naar één van de mooiste plaatsen van het zuiden en geniet van een heerlijk uitje.

Roermond
Delen
Ook dit uitje doen