Kart Challenge Diner bij Sint-Truiden Centrum in Sint-Truiden

Bij dit uitdagende spel gaan we sleutelen met het team! In kleine groepen gaan we aan de slag met hout, bouten en schroeven en maken we de mooiste creaties.
 
Wat staat je te wachten tijdens de Kart Challenge?
 
Welk team slaagt er in de beste, de mooiste of de origineelste kart te fabriceren? De te maken Karts variëren van racewagen of uw eigen bedrijfswagens! Tijdens deze stoere opdracht wordt er niet alleen met het team gesleuteld maar ook aan het team, want de bouwopdrachten leiden onherroepelijk tot verbroedering in je team. Collega’s laten zich natuurlijk van hun beste kant zien tijdens deze uitdaging en zullen elkaar hiermee versteld doen staan. Samenwerking, een beetje inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen, kracht en inspanning alles komt aan bod. 
Meer lezen

Kart Challenge Diner

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 260 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Sint-Truiden Centrum  in Sint-Truiden

Sint-Truiden Centrum in Sint-Truiden

Een leuke locatie in het centrum van Sint-Truiden? U kunt dit zelf regelen maar wij helpen u ook graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw uitje.  

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden
Delen
Ook dit uitje doen